Slavdom-företag Vid Den Traditionella Fotbollsturneringen LSR Cup

Anonim

Den årliga traditionella fotbollsturneringen "LSR Cup 2016" hölls i Moskva i september. I år deltog 9 lag från olika städer i Ryssland i turneringen.

Slavdom-landslaget representerades av företagets anställda från Moskva- och St. Petersburg-divisionerna. Under tävlingen hölls 4 matcher, varav 3 vann av laget. I september var Moskva värd för den årliga traditionella fotbollsturneringen "LSR Cup 2016". I år deltog 9 lag från olika städer i Ryssland i turneringen.

Slavdom-landslaget representerades av företagets anställda från divisionerna Moskva och St. Petersburg. Under tävlingen hölls 4 matcher, varav 3 vann av Slavdom-laget.

Som ett resultat av tävlingen gjorde Slavdom-laget 13 mål och tog 4: e plats och visade den mest produktiva fotbollen i turneringen. Som vanligt hölls turneringen på ett positivt humör. Det var en riktig kamp på varje kvadratmeter på fotbollsplanen. Vårt team visade idrottsanda igen och visade ett anständigt resultat.

Slavdom-företaget tackar sina partners - företaget LSR-Stenovye för inbjudan att delta i fotbollsturneringen och arrangemanget av evenemanget på högsta nivå, fansen för sin outtömliga energi, konkurrenterna för ett anständigt spel. Jag vill också tacka vårt team för att ge oss en anledning att vara stolta över det igen.